Bogardens Pepiniera Plante,Copaci,Pomi

Pepiniera Bogardens

Venim în întâmpinarea clienților cu o gamă largă de copaci, flori și plante decorative

Planuri personalizate

În urma discuțiilor și vizitelor, facem un plan detaliat și o estimare a duratei și costurilor.

Lucrări complete

Peisagistică de la zero: pregătire teren, irigații, gazon, plante, piatră decorativă, etc

Mentenanță și prevenție

Remediem eventualele zone deteriorate, oferim instrucțiuni de întreținere și prevenire boli

Indiferent de sezon

Unul din beneficiile rulourilor de gazon este că pot fi instalate oricând, chiar și în anotimpul rece.

Despre Pepiniera Bogardens

Un spațiu dedicat plantării, aclimatizării și pregătirii unei game variate de plante care vor rezista ani de zile – pentru o grădină frumoasă care se menține la fel de-a lungul timpului!

Descopera Pepiniera Bogardens

Plante crescute cu grijă în Pepiniera Bogardens

Gazon Rulou

Frumos, verde, sănătos, simplu de montat și rezistent, gazonul rulou poate fi instalat oricând (excepție fac doar zilele extrem de friguroase sau cu precipitații foarte puternice) și poate fi călcat la scurt timp după montaj.

Rulou Gazon pana in 100 m2 Montaj Inclus />

Rulou Gazon pana in 100 m2 Montaj Inclus

Comanda online Rulouri Gazon cu rezistenta sporita la seceta si trafic cu montaj si pregatire teren incluse. Pret 37 lei/mp pentru mai putin de 100 mp.
Rulou Gazon 500 m2 Montaj Inclus />

Rulouri gazon Premium cu rezistenta sporita la seceta si trafic. Pregatire teren si Montaj incluse ( frezare si nivelare terenului).
Rulou Gazon peste 1000 m2 Montaj Inclus />

Rulouri gazon Premium cu rezistenta sporita la seceta si trafic. Tipul gazonului va fi ales in functie de clima si calitatea pamantului de la locatie.

Conifere

Mereu verzi, impunătoare, pot completa orice grădină sau pot crea o perdea de verdeață, pentru intimitate.

Tuia Brabant />

Tuia Brabant

Tuia Brabant are un frunzis galben-verde, cu usoare nuanțe de bronz toamna. Este o planta stufoasă, printre cele mai potrivite pentru un gard viu.
Tuia Smaragd />

Tuia Smaragd

Acest conifer trebuie tuns periodic, însă este foarte adaptabil atât la soare cât și în locuri semiumbroase, și aproape în orice climat., motiv pentru care este o specie des întânită.
Tuia Bila Pitica Danica />

Tuia Bila Pitica Danica

Acest conifer trebuie tuns periodic, însă este foarte adaptabil atât la soare cât și în locuri semiumbroase, și aproape în orice climat., motiv pentru care este o specie des întânită.
Bradul Douglas />

Bradul Douglas

Bradul Douglas este o specie exotică, la noi în țară ajungând la maximum 30m înălțime, în alte zone fiind mult mai înalt.
Tuia Columnare />

Tuia Columnare

Tuia columnară poate ajunge până la înălțimea de 6-8 metri. Are o coroană piramidală și cetina compactă și bogată, de culoare verde deschis.
Bradul Alb />

Bradul Alb

Este un arbore mare (ajungând până la 40 m înălțime) cu timp de creștere extins (10-20 de ani).
Ienupar argintiu />

Ienupar argintiu

Arbust rășinos, decorativ. Este rezistent la secetă și ger, și poate fi cultivat și pe soluri cu fertilitate scăzută.
Pin />

Pin

Diverse soiuri, dintre care menționăm Pinul silvestru / Pinul de pădure, un arbore ornamental rezistent la ger și la secetă.
Bradul argintiu />

Bradul argintiu

Bradul argintiu, cunoscut de asemenea ca molidul argintiu, poate ajunge până la 20 m înălțime, având o formă piramidală. Frunzele sunt verzi-cenușii cu o tentă argintie.

Foioase

Frunziș variat, paletă interesantă de culori pentru fiecare sezon, pot fi punctul focal al grădinii.

Arțar japonez verde />

Arțar japonez verde

Rezistent la ger și la secetă, cu o creștere rapidă în tinerețe. Poate ajunge până la 12 metri înălțime.
Mesteacăn />

Mesteacăn

Cu frunza albă sau roșie. Arbore decorativ foarte puțin pretențios în ceea ce privește solul. Cu toate acestea, nu suportă solurile argiloase sau foarte uscate.
Plop />

Plop

Unul din cei mai cunoscuți arbori pentru parcuri, grădini și aliniamente stradale. Plopul este rezistent la ger și secetă și preferă solurile fertile, ușoare, permeabile și bine drenate.
Platan />

Platan

Arbore hibrid ce provine din hibridizarea speciilor Platanul occidentalis x Platanus orientalis. Este rezistent la ger și secetă și preferă locurile însorite.

Arbusti/Flori

Mici accente de culoare și parfum, ideale pentru un decor ludic sau romatic.

Berberis />

Berberis

Berberis sau Dracila este un arbust, cu frunze mereu verzi sau căzătoare, care preferă solurile stâncoase. Unele specii sau hibrizi pot forma garduri vii, Ideali pentru spații reduse.
Magnolie />

Magnolie

Genul Magnolia include aproximativ 80 de specii de arbori și arbuști. Magnoliile iubesc căldura, dar rezistă și în zone cu temperaturi mai scăzute. De reținut: seceta prelungită nu le face bine.
Iasomie />

Iasomie

Iasomia este o plantă cățărătoare ce poate ajunge până la 2.5-4 metri înălțime. Frunzele sunt verzi și lucioase iar florile parfumate sub formă de stea sunt motivul pentru care această plantă este atât de apreciată.
Trandafiri />

Trandafiri

Trandafirii sunt arbuști, și pot fi erecți sau cățărători, având înălțimea între 0.5 și 4 metri. Tulpinile au ghimpi, frunzele pot fi mate sau lucioase și florile pot fi solitare sau grupate, în diverse culori, mărimi, forme, mirosuri, etc.

Alte plante

Plante cu personalitate pentru grădini unice!

Molid />

Molid

Specie de arbori coniferi care pot avea înălțimea până la 50 și diametrul trunchiului până la 1-1.5 m, permanent verde, cu ace de culoare verde inchis.
Otetar />

Otetar

Specie exotica ce poate fi cultivata chiar si pe soluri sarace, nisipoase, rezistent la seceta si inghet.
Pomi fructiferi ghiveci />

Pomi fructiferi ghiveci

Diversi pomi cu inaltimi variabile.
Teita />

Teita

Copaci foioși, ajungând până la 40 metri înălțime, cu frunze cu o anvergură de 6–20 cm.
Stejar />

Stejar

Perioada de inflorire a este in lunile mai si iunie. Poate creste la o inaltime ce depaseste 10 metri. Se dezvolta cel mai bine in zonele cu mult soare sau cu semi-umbra. Prefera solurile bine drenate.
Liliac tulpina altoit />

Liliac tulpina altoit

Arbust cu radacina firoasa, lemnoasa si tulpina lemnoasa, caruia ii plac spatiile semiumbroase. Ramurile sale lemnoase, ating o grosime de 6-7cm la baza cand arbustul ajunge la maturitate.
Tuia atrovirens />

Tuia atrovirens

Poate atinge inaltimi de pana la 7 – 8 m precum si 3 – 4 m in diametru.
Artar japonez rosu />

Artar japonez rosu

Este un copac decorativ datorita culorii atractive a frunzelor care se schimba de la anotimp la anotimp. In general artarul Japonez are nevoie de un loc insorit dar se dezvolta foarte bine si in locurile cu semiumbra.
Hopsi argintiu />

Hopsi argintiu

Conifer vesnic verde cu o forma piramidala. Plantele tinere au o crestere mai lenta si sunt mai sensibile la seceta. Anual molidul creste intre 25-50 cm. In conditii optime, creste pana la 8m inaltime.
Hopsi globe />

Hopsi globe

Se adapteaza usor in orice zona, suporta bine praful si fumul din zonele urbane, tolereaza  caldura si vantul. Acest conifer se preteaza foarte bine in orice gradina sau poate fi un cadou perfect.
Cires pendul floare />

Cires pendul floare

Se dezvoltă foarte bine în zonele însorite, sol fertil cu drenaj bun. Se pot planta din primăvara până toamna, udare moderată, cu o atenție mai mare în primul an de plantare și sezonul cald.
Magnolie tufa />

Magnolie tufa

Magnolia este o specie cu temperament de lumina, preferand zonele luminate sau cele semiumbrite.

Vrei și tu o grădină perfectă?

Intră în legătură cu noi. Echipa noastră este pregătită pentru orice proiect.

Ultimele noutăți din blog

intră pe blog

Costul unei lucrari de peisagistica poate fi influentat de o varietate de factori.

Gazonul de trifoi, alternativa gazonului clasic?

Frumusețea unui gazon este influențată de trei factori: desime, uniformitate și culoare. Cu toții ne dorim un gazon sănătos și mereu verde. Dar este acest lucru posibil și cu alte...

Gazonul prin însămânțare poate fi considerat mai rezistent și mai avantajos ca preț, însă pentru a ajunge la rezultatul dorit este nevoie de mai mult timp și cunoștințe sau o docum...